En man med en vilja av stål

Den 20 augusti 2016 klev han in på SATS i Jakobsberg. Stefan hade bestämt sig för att han behövde förhålla sig till träning på ett helt annat sätt än förut. En man med en vilja av stål.
Maria Romantschicz
Pass
Våra medlemmar

Det fanns inga undanflykter, han hade satt sina mål, han blickade framåt. Jag skulle snart bli hans hjälp på resan.

Nu har vi tränat tillsammans tre gånger i veckan i snart nio månader, det är många timmar av slit och svett. Stefan har gått ner sju kilo och minskat 11 centimeter i midjan, men framför allt så mår han bättre än någonsin. Han känner att han är både gladare och piggare.

Här är det träningsprogram som är skräddarsytt efter Stefans mål uppdelat i tre delar:

  • Dag 1: Axlar, bröst och triceps

  • Dag 2: Ben, mage

  • Dag 3: Rygg och biceps

”Man ångrar bara den träning som inte blev av”

Stefan är en fantastisk människa, en trygg och god man som vill alla väl. Det är en ära att få träna med honom och få följa hans utveckling. Vi är båda två så fascinerade av vad som faktiskt hänt sedan augusti, när ”soffpotatisen” (som Stefan själv säger) klev in på centret. Då var han tvungen att träna för att må bra, att komma och träffa mig var inget han tyckte var särskilt roligt. Idag längtar han efter träningspassen.

Träna med PT

En personlig tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Få ut maximalt av din träning!

”Jag kan tydligt se hur min syn på träning förändrats, yoga och löpning känns också inspirerande”


Han är inte längre samma man som han var den 20 augusti förra året. Jag är stolt över att få vara Stefans tränare och jag är oerhört imponerad av hans envishet och driv. Att träningen har fått en så betydelsefull plats i hans hjärta värmer. Jag är glad att genom mitt arbete ha fått visa hur roligt det kan vara att träna och hur stora förändringar man kan åstadkomma. 

Behöver du hjälp att komma igång? Prata med en personlig tränare påå ditt SATS-center. Tillsammans kan vi göra underverk, på riktigt.