Träna för att orka!

Har du problem med att komma igång med träningen? Du vet säkert att du behöver träningen för att orka plugga, jobba, få bra livskvalité och en hållbar livsstil. Men ändå kan det vara svårt att ta tag i träningen på det sätt du önskar. Här kommer några tips som faktiskt fungerar.
Anna Kähler
Pass
Träning

1. Träna tillsammans med vänner! 

Hitta en eller några vänner att träna och komma igång tillsammans med. Man behöver nödvändigtvis inte ens träna tillsammans, utan bara samma tid och få tillfälle att umgås lite innan och efter passet. Då blir träningen gjord och dessutom får man spendera lite kvalitetstid med en kompis. "Två flugor i en smäll". Ta draghjälp av varandra. Stötta varandra. 

2. Gå på ett gruppträningspass och låt instruktören leda dig! 

Om man inte har någon vän som man vet vill följa med eller om man föredrar att träna själv kanske gruppträning passar bättre. Var inte rädd att gå på ett gruppträningspass! Låt instruktören guida dig. Det enda du måste göra är att boka in dig på passet, och ta steget in på gymmet och passet! Det kan vara lite ovant i början. Tänker du att "alla andra här är så rutinerade"? Kasta bort de tankarna. Våga ta steget och gå in på ett pass, släpp kontrollen och lita på instruktören! Instruktörerna leder en alltid in i positiva tankar och hjälper till att fokusera på nuet.

Gruppträning på SATS

Gör din träning mer effektiv genom att träna i grupp! Vi har mängder av pass med instruktörer som inspirerar och motiverar dig att prestera på topp.

3. Hitta nya träningskläder! 

Boosta dig själv med fräscha träningskläder som du känner dig bekväm i! Besök en realisation, låna eller investera. Det finns träningskläder i mängder, det gäller bara att hitta din stil - ta dig tiden att prova.

Vill du ha fler tips på träningsmål? Vi hjälper dig att lyckas! Läs mer här