Kom i toppform till sommaren!

Varje år kommer den. Sommaren. Ändå är det många som känner sig oförberedda och obekväma när det är dags att kliva i badkläderna inför årets strandsäsong. Men än är det inte försent. Här kommer PT-tipsen som ser till att du orkar med ALLT du vill göra i sommar – och fixar sommarkroppen på köpet!
SATS
Pass
Träning

1. Träna Build’n Burn! Vill du ta en genväg till sommarformen? Nu är det möjligt. Lägg till Build’n Burn till ditt medlemskap och få all träning du behöver i ett och samma pass. Maximal förbränning och styrka samt uppföljning av en professionell coach.

2. Träna online - det bästa komplementet till din träning. Vi har mängder med effektiva träningspass online. Tabata Full Body? Yoga eller Crosstraining? Vad, var och när är helt upp till dig. Med Online Training finns inga ursäkter.

3. Indoor Running – spring tillsammans med oss! Med enkla och effektiva konditionsintervaller ser vi till att du alltid ger det där lilla extra vid varje pass. Efter några veckor blir det garanterat enklare att knyta skorna och ge dig ut på egen hand.

4. Cirkelträning. Det är rolig, snabbt och effektivt. Kör själv eller tillsammans med en kompis. Viktigt är att färdigt program att följa. Här hittar du ett grymt upplägg som tar 30 minuter där du ska köra 12 reps i alla övningar i totalt 5 omgångar.

5. Och så maten. Med två enkla kostråd kan du åstadkomma mirakel för hälsan – och sommarkroppen! Först och främst: låt frukt och grönt utgöra 50 procent av din tallrik vid varje måltid. Därefter: se till att minimera sockerintaget. Till skillnad från frukt ger glass, choklad och läsk mycket kalorier per gram.

Funderar du på hur du ska träna för att komma i form? Vi har gjort det enkelt och samlat ett urval av vårt bästa träningsutbud för dig.