Build’n Burn!

Vill du få bättre kondition, öka din styrka och förbränning? Då är SATS träningskoncept Build'n Burn perfekt för dig!
Marie Liane
Pass
Träning

Med Build’n Burn får du funktionell- och högintensiv intervallträning med möjlighet att hitta din optimala träningsbelastning genom att följa din puls på en monitor. Det gör att du enklare kan anpassa eller utmana intensiteten efter dina förutsättningar - och få de resultat du vill ha.

Kom i form med Build'n Burn

All träning du behöver på endast 45 minuter! Passet genomförs i små grupper med en coach som ger personlig uppföljning och ser till att du får synliga resultat.

Träningskonceptet Build’n Burn skiljt från de traditionella gruppträningspassen. Passet leds av en professionell coach som hjälper, peppar och pushar dig att ligga i rätt pulszon och genomföra övningarna med korrekt teknik, för en optimal och säker träning.

Träningen bygger på att du varierar styrketräningen med olika övningar, beroende vilket pass du väljer att gå på. Du får hjälp att integrera muskelkedjor istället för att isolera dem. Med andra ord får du en mer funktionell och vardagsanpassad träning för din kropp.  

All träning du behöver – på 45 minuter

Du arbetar i korta till medellånga intervaller i rätt pulszon för att öka din förmåga att skapa och upprätthålla fart och flytta din mjölksyretröskel uppåt. Upplägget är skräddarsytt för att du ska få bättre kondition samt öka din styrka och förbränning.

Fördelen med att ha ett eget pulsband som kopplas till din ”Build’n Burn profil” är att du efter varje pass får ett mail med din träningslogg. I loggen kan du enkelt följa din utveckling pass efter pass. Den går också bra att para ihop med din smartphone och använda i din övriga träning. 

Har du ännu inte testat konceptet och skaffat ett pulsband? Gör det! Ett tips är att träna Build’n Burn tre gånger i veckan under en begränsad tid Boot Camp-style. Du kommer garanterat bli positivt överraskad av resultatet. Om du väljer att ha ett uppehåll i din Build’n Burn-träning så du kan alltid med 30 dagars uppsägningstid ta bort det från ditt medlemskap.

SATS Build’n Burn är ett flexibelt träningskoncept för dig som vill bli komma i toppform på kort tid. Låter det lockande? 


Jag gillar känslan av variation i min träning. Att jag dessutom får en pulsbaserad, effektiv träning i en mindre grupp och med en personlig coach, motiverar mig att förbättra mina resultat och nå mina träningsmål.


Är du nyfiken på hur du kan bli vältränad och få definierade muskler? Vi har gjort det enkelt och samlat våra träningserbjudanden här för dig som vill vältränad.