Vi tar din integritet på allvar – läs vår sekretesspolicy om du vill veta mer.

Som SATS-medlem har du redan accepterat våra Allmänna regler och villkor.

Genom att använda denna appen godkänner du följande:

Du måste ha ett aktivt medlemskap på SATS.

  • Medlemskap och inloggningsuppgifter är personliga och får inte delas med andra.

  • Du är själv ansvarig för att boka och avboka gruppträningsklasser enligt rådande bokningsvillkor.

  • SATS-appen kommer automatiskt lägga till träningspass som du genomfört på våra träningscenter.

  • Sociala funktioner är aktiverade som standardinställning, förutom om du väljer att fortsätta utan sociala funktioner. Detta betyder att ditt namn och din profilbild kommer vara synliga för andra som har appen, och att de kan skicka följarförfrågningar till dig. Om du vill använda appen utan att aktivera sociala funktioner, har du möjlighet till detta. Du kan sätta igång sociala funktioner vid ett senare tillfälle om du skulle ångra dig. Detta gör du i dina inställningar i appen.

  • När du accepterar en följarförfrågan delar du kommande och tidigare träningspass med din följare. I dina inställningar i appen kan du välja hur mycket information du vill dela.

  • Om du väljer en tredjepartslösning från Facebook och/eller Google, genom att t.ex logga in eller hitta vänner, godkänner du att vi tar in data från dessa. De begärda uppgifterna kommer att specificeras av tredje part. Vi lämnar inte tillbaka information om din träning eller kundvillkor till dessa tjänster.

  • Du är ansvarig för att säkra att informationen som finns om dig alltid är korrekt och uppdaterad.

  • Om du vill följa andra app-användare, erbjuder vi att hitta vänner genom din kontaktlista. För att veta vilka av kontakterna som har SATS-medlemskap, behöver vi få tillgång till och matcha kontaktlistan med vår medlemsdatabas. Vi kommer ladda upp din lista med kontakter till SATS API, https://hfnapi.sats.com/socialapi/sats/social/findfriends, för att kunna göra denna matchningen. Om du väljer att använda denna funktion, godtar du att detta är OK. SATS kommer inte lagra eller använda dessa uppgifter till andra ändamål.