Information om bokning av gruppträningspass.

BOKNING

Du kan boka 7 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Det innebär att du direkt efter avslutad klass kan boka samma klass till nästa vecka. Du kan vara bokad på 6 klasser samtidigt och upp till 2 klasser samma dag.

För dig med nordisk tillgång, eller tillgång till hela vårt utbud kan klasser bokas 10 dagar i förväg. Du kan vara bokad på 10 klasser samtidigt och upp till 2 klasser samma dag.

HÄMTA BILJETTEN

Biljetten kan hämtas ut tidigast 2 timmar och senast 10 minuter innan passet startar. Biljetter som inte hämtats ut delas ut 10 minuter innan passet startar till dem som står på väntelistan. Biljetterna delas ut efter väntelisteprincipen där nr 1 på väntelistan får den första lediga platsen, osv. Kom ihåg att registrera att du kommit på våra bokningsstationer om du står på väntelistan och vill delta i ett pass. 

VÄNTELISTA

Om passet är fullbokat kan du gärna registrera dig på väntelistan. Väntelistan uppdateras fortlöpande, och så snart någon avbokar flyttas du upp på listan. Vi skickar e-post och/eller en pushavisering (om du har vår app) till dig om du får plats på det aktuella passet.

E-post: Vi ber dig kontrollera att du har angivit rätt e-postadress på sats.se, under ”Mina sidor”/”Mina inställningar”.

Pushavisering: Aktivera pushavisering och få ett meddelande direkt på telefonen när du får plats på ett pass som du har stått på väntelistan för. Pushaviseringar skickas upp till 10 minuter innan passet startar. 

Du har full översikt över din plats på väntelistan via sats.se och SATS-appen. Under "Mina bokningar" visas din plats på väntelistan med en orange symbol och en siffra. I appen får du veta vilket nummer du har på väntelistan under det pass du är bokad på.

AVBOKNING OCH BOKNINGSBEGRÄNSNING

Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till center. Bokningen görs då via bokningsstationen på centeret samma dag som passet startar.

Om du står på väntelistan och går framåt och får plats, räknas det som en saknad avbokning om du inte kommer till passet, oavsett hur nära passets start det sker. Det är viktigt att du checkar in till passet med en gång du kommer till center, även om du står på väntelistan.

När väntelistan körs är det bara de som registrerat att de infunnit sig till passet som kan få biljett. Om du fortfarande står på väntelistan när den körs men inte har kommit till passet, räknas det inte som saknad avbokning.

Om du står på väntelistan och vet att du inte kan komma, rekommenderar vi att du avbokar dig före 2 timmar innan passet startar för att undvika att bli registrerad med saknad avbokning. Du meddelas via e-post om du får en bokningsbegränsning. 

KONTAKT VID BOKNING OCH AVBOKNING

Du kan boka/avboka pass via våra appar för iPhone och Android, på sats.se eller i bokningsstationerna på ditt SATS-center. När du väljer att avboka via appen är det viktigt att du bara trycker EN gång på knappen ”Avboka”.