En yogaklass som ger dig en bra, krävande och säker introduktion till dynamisk yoga. Dessutom ett bra träningspass med musik, många rörelser som utförs i kombination med ditt andetag där du utmanas av certifierade och erfarna yogainstruktörer. Ta med egen yogamatta til klassen. Vi säljer yogamattor på centret.

Yoga Flow är en klass som ger dig en bra och säker introduktion till dynamisk yoga. Klassen innehåller många olika yogapositioner som kommer utmana dig i olika nivåer. Musiken, rörelserna och våra certifierade och erfarna instruktörer skapar en yoga-upplevelse som du bara måste uppleva.Yoga Flow är ett koncept som har hämtat inspiration från det traditionella Vinyasa Yoga-systemet. Vi kombinerar smidiga övergångar mellan positionerna tillsammans med andningen. Klassen är en kombination av både Asthanga Vinyasa Yoga och Vinyasa Yoga.

Denna form av yoga kom till västvärlden i slutet av sjuttiotalet och har vuxit sedan dess. Varje år reser tusentals människor till Indien för att utöva yoga vid den plats där det sägs att denna yoga började. Pattabhi Jois är grundaren av Asthanga Vinyasa Yoga som vi känner till idag, och det finns en stor mängd varianter av Vinyasa yoga runt om i världen. Vi har skapat Yoga Flow som en kul och utmanande klass, som ett verktyg för att motverka stress, öka styrkan, för bättre koncentration och för mental fokus.Detta är en yogaklass både för dig som är ny på yoga och för dig som är mer erfaren.

 • Kondition
  0/4
 • Styrka
  3/4
 • Flexibilitet
  4/4
 • Balans
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  1/4