Utmana dig själv på bästa sätt med Prformance Tough Viking Outdoor! Missa inte årets roligaste och mest utmanande träningstillfällen, där du får testa på flera av hindren från Tough Viking. Tough Viking Boot Camp är öppet för både medlemmar och icke-medlemmar och genomförs både i Stockholm och Göteborg.

Som stolt träningspartner till Tough Viking, Nordens största obstacle race, upprepar vi nu succén med Prformance Tough Viking Outdoor för att förbereda dig på vad som komma skall under årets tuffaste race. De utmanande träningstillfällena passar oavsett om du ska springa Tough Viking, är nyfiken på loppet eller bara vill ge dig själv en riktig träningsutmaning. Passen hålls av SATS duktiga headcoacher med team, och du kommer få testa på flera av hindren från Tough Viking.

Prformance Tough Viking Outdoor har premiär den 1 april och sker i samarbete med Tough Viking. Träningstillfällena genomförs både i Stockholm och Göteborg och är kostnadsfria för alla.

STOCKHOLM - SATS NK

Datum: Onsdag den 1/4, 8/4, 15/4, 22/4 och 29/4. Plats: SATS NK Tid: 18.30 Var: Vi möts på SATS NK och tar oss sedan gemensamt till Junibacken på Djurgården  För vem: Både medlemmar och icke-medlemmar!

GÖTEBORG - SATS SISJÖN

Datum: Onsdag den 1/4, 8/4, 15/4 och 22/4. Plats: SATS Sisjön Tid: 18.30 Var:  Vi möts inne på SATS Sisjön och tar oss ut tillsammans. Passet den 22/4 kommer att förläggas i Slottsskogen, mer info kommer. För vem: Både medlemmar och icke-medlemmar!

Headcoach är Camilo Lattof och hans team. Både medlemmar och icke-medlemmar är varmt välkomna att delta på Tough Viking Boot Camp. Tough Viking Boot Camp genomförs i samarbete med Tough Viking och Metro Mode.

För att säkra din plats går det bra att anmäla till vår Prformance Tough Viking Outdoor i den vanliga bokningen på sats.se/i SATS-appen, eller via vårt Facebook-event här (SATS NK, Stockholm) eller här (SATS Sisjön, Göteborg).

 • Kondition
  4/4
 • Styrka
  3/4
 • Flexibilitet
  2/4
 • Balans
  0/4
 • Intensitet
  4/4
 • Koreografi
  1/4