Prformance™ Tough Viking Event är en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med en blandning av styrka, smidighet, kondition och inslag av hinderbaneträning får du en unik eventklass som är både rolig och utmanande. Klassen hålls vid utvalda tillfällen – så passa på att delta i årets roligaste träningsupplevelse!

Prformance™ Tough Viking Event passar både för dig som har planer på att delta i OCR-lopp och för dig som tycker att det är kul med högintensiv styrketräning. Prformance™ Tough Viking Event hålls på SATS NK i Stockholm med ytor anpassade för den utmanande klassen.

Prformance™ Tough Viking Event är en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med en blandning av styrka, smidighet, kondition och inslag av hinderbaneträning får du en klass som är både rolig och utmanande. Passet körs av SATS grymma personliga tränare – August Strömberg, Robert Rolls, Kristin Jacobs och William Emanuel Nilsson.

Prformance™ Tough Viking Event presenteras i samarbete med Tough Viking som var först med att ta OCR-träning till Skandinavien, och som årligen arrangerar flera lopp i Sverige. 

Prformance™ Tough Viking inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifik för hinderbana och några avslutande pulshöjande övningar. Målet är att du ska komma förbered inför loppet med en förbättrad hjärt- och lungkapacitet samt uthållighet.

Eventet är tillgängligt och kostnadsfritt för alla – både medlemmar och icke-medlemmar. Prformance™ Tough Viking Event går på SATS NK den 26 februari och den 26 mars vid 10.30-12.00.

 • Kondition
  4/4
 • Styrka
  3/4
 • Flexibilitet
  2/4
 • Balans
  0/4
 • Intensitet
  4/4
 • Koreografi
  1/4