HiYoga Vinyasa yoga är en rolig och dynamisk yogaform. Du kommer att röra dig synkroniserat med ditt andetag till instruktioner från en certifierade Vinyasayogalärare.

Vinyasa Flow yoga är en dynamisk och flödande yogastil. Vinyasa yoga kopplar samman rörelser och andetag för att uppnå balans i kropp och själ. Klassen erbjuder en säker, väl sammansatt variation av yogapositioner utförda i en rytmisk takt, ledd av certifierade Vinyasa-lärare. Klasserna är uppbyggda med en gradvis progression som systematiskt tar dig från en punkt till nästa i ett behagligt tempo.

Krishnamacharya, en av de riktigt gamla yogagurusen från Indien, sägs vara Vinyasayogans arkitekt. I hans bok "Yoga Makaranda" skriver han om betydelsen av Vinyasa och dynamiska rörelser. När hans elev Sri K. Pattabhi Jois spred Ashtanga Vinyasa Yoga till väst, var detta också en stark inspiration till Vinyasa Flowyoga. Skillnaderna mellan dessa två yogaformer är; Vinyasa Flow har ett flöde av övningar sammansatta av instrukören för just den klassen, Asthanga Vinyasayoga, har ett flöde av förutbestämda rörelser och kommer alltid vara likadant.

Vinyasa Flowyoga är en yogastil med ett stort antal olika klasser. Det speciella med denna klass är variationen i sekvenserna som du kommer att uppleva från klass till klass. Det är också därför du hela tiden behöver vara fokuserad för att kunna ta till dig av lärarens instruktioner under klassen. Alla klasser kommer utmana dig och gör dig både starkare och smidigare".

*HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n BurnPrformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

 • Kondition
  2/4
 • Styrka
  3/4
 • Flexibilitet
  2/4
 • Balans
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  3/4