Gå all out på löpbanden, pressa dig till det yttersta på styrkestationen och släpp loss på boxningssäckarna. Det här är högintensiv intervallträning som du aldrig sett förut. Let's get ready to rumble!

HIIT Run & Box är en högintensiv klass som utförs i en specialdesignad HIIT Zone. Här sätts ljuset och musiken ihop på ett sätt som ger dig känslan av att träna på en nattklubb.

Klassen består av tre olika stationer: en på löpband, en med styrke- och HIIT-träning på golvet och en med boxning på Aquabags.

HIIT Run & Box börjar alltid med en genomgång av klassens innehåll och uppvärmning. Efter uppvärmningen går du till en av stationerna där själva träningspasset startar. Instruktören coachar och guidar dig genom varje station och du kommer att vara på alla stationer minst en gång under klassen. Det vill säga att 1/3 av klassen är på löpband, 1/3 är på golvet och 1/3 är vid boxningssäckarna. När du avslutat detta träningspass kommer du lämna HIIT Zonen med ett leende på läpparna och du kommer känna den härliga känslan av att verkligen ha tränat hela kroppen.

HIIT Run & Box är en intensiv klass som lämpar sig bäst för dig som har någon tidigare träningserfarenhet, men din instruktör kommer att kunna erbjuda alternativ för alla som behöver det. Du behöver ingen boxningsvana för att vara med och du kan låna boxningshandskar. Vi rekommenderar att du använder privata handskar, inuti boxningshandskarna, som du kan köpa i butiken.

Välkommen!

 • Kondition
  4/4
 • Styrka
  4/4
 • Flexibilitet
  0/4
 • Balans
  0/4
 • Intensitet
  4/4
 • Koreografi
  0/4