Den ultimata svettfesten är äntligen här! Spring på löpband, boxas på boxningssäckar och gå all out på fysstationerna. SATS nya HIIT Zone utmanar dig att maxa din träning samtidigt som du känner pulsen av musiken. Let's get ready to rumble!

HIIT är en förkortning för High Intensity Interval Training.

HIIT Cross är en högintensiv klass som utförs i ett avgränsat område med dunkande musik och blinkande ljus.

Klassen består av olika stationer som du cirkulerar mellan. En av stationerna sker på löpband, en annan på boxningssäcken – resten är upp till instruktören. Det betyder att du aldrig riktigt vet vad du kan förvänta dig på en HIIT Cross. Det vi kan lova är att det blir utmanande och roligt! Utrustning som kan användas är kettlebells, hantlar, steplådor och plyoboxar.

HIIT Cross börjar alltid med en introduktion av klassen och uppvärmning. Efter uppvärmningen går du till en av stationerna där själva träningspasset startar. Instruktören guidar dig genom varje station och du kommer att vara på alla stationer minst en gång under klassen. När du är klar med ditt träningspass lämnar du HIIT Zone med ett leende på läpparna och en underbar känslan av att verkligen ha tränat hela kroppen.

HIIT Cross är en intensiv klass som passar bäst för dig som har tidigare träningserfarenhet.

Våra erfarna instruktörer kommer både pusha dig men också ge alternativ för alla som behöver det.

 • Kondition
  3/4
 • Styrka
  4/4
 • Flexibilitet
  0/4
 • Balans
  0/4
 • Intensitet
  4/4
 • Koreografi
  0/4