SATS-medlemmar tränar mer än befolkningen i stort*. Det är vi stolta över, för vår vision är att alla ska hitta träningsglädjen hos oss på SATS.

Du känner kanske igen den där härliga känslan när man lyckas med någonting? Det gör vi på SATS också! Vi kan inte tänka oss något mer motiverande än att se dig lyckas med dina träningsmål. Vi har därför även marknadens största utbud av träning - så att du ska kunna hitta något som passar dig! Sätt ihop ditt medlemskap och kom igång med goda träningsvanor redan idag!

FLEXIBELT MEDLEMSKAP 

Du bestämmer själv vad du vill ska ingå i ditt medlemskap. Därför har vi tagit fram flexibla medlemskap så att du kan bestämma vilket center du vill träna på, om du vill ha ett medlemskap med eller utan gruppträning, med eller utan bindningstid och vilka tider du vill kunna träna. Du sätter själv ihop ditt medlemskap utifrån dina önskemål och betalar bara för det du använder. 

ETT TILLFÄLLE MED EN PERSONLIG TRÄNARE INGÅR I MEDLEMSKAPET 

Alla våra nya medlemmar får ett tillfälle med en personlig tränare inkluderat i medlemskapet. Din personliga tränare kommer ge dig tips på hur du kan lägga upp din träning för att du ska lyckas med dina mål. Boka din PT Start i appen eller på ditt centerLäs mer om personlig träning på SATS här

SATS har marknadens hårdaste krav på utbildning för PT. För dig som medlem betyder det att oavsett vilken nivå du väljer på din PT, så är de bland de bästa i Sverige. Detta är en av anledningarna till att de som tränar med PT hos oss når sina mål!

bente og travis

“Det dummaste jag har hört är när folk säger att de inte har tid att träna. Om du inte har tid att investera i din hälsa å kommer du inte kunna leva ditt liv på bästa möjliga sätt. Mitt tips är att börja med små steg. Ja, det kan kännas jobbigt ibland, men det är inte farligt och det går över. Resultaten väger upp det, så det är absolut värt insatsen”

- Bente Jensen, SATS-medlem och PT-kund. 

GRUPPTRÄNING FÖR ALLA 

Hos oss hittar du allt från styrketräning och uthållighet till yogaklasser och dans. Vi har klasser för både nybörjare och träningsvana och erbjuder med ett av Nordens största träningsutbud. Alla våra gruppträningsklasser genomförs med en erfaren och inspirerande instruktör och innehåller allt för att du ska få ett komplett träningspass. Våra instruktörer finns där för att inspirera dig och vi tror också att det är en av anledningarna till att de som tränar gruppträning hos oss tränar mer regelbundet än andra.  

Visste du att så lite som fyra minuters fysisk aktivitet kan ge dig ökat fokus i upp till en timme efteråt? Läs mer om vilken effekt träning har på hjärnan!

BLI INSPIRERAD, BOKA TRÄNINGSPASS OCH SE DIN TRÄNINGSSTATISTIK I APPEN

Vi har tagit fram vår egen app så att du kan få översikt över din träning och bli inspirerad. I appen kan du även delta på någon av våra utmaningar, följa dina vänner och peppa varandra! I SATS-appen har du översikt över din träning och det är även appen du använder för att checka in på våra center. Du kan se hur många besökare det är på våra center, se öppettider, boka gruppträning och personlig träning och lägga till det i din egen kalender i telefonen. Utöver det ser du din träningsstatistik, kan delta i utmaningar och vi kommer peppa dig under tiden! Träningspass som du kör på SATS kommer läggas till automatiskt i din träningsstatistik. Om du gör något helt annat: en promenad, löptur eller annan aktivitet - så kan du enkelt lägga till det själv i din träningsstatistik.   

Våra medlemmar lyckas med sin träning  

Alla anställda på SATS går till jobbet varje dag för att du ska lyckas med din träning. Som medlem hos oss vill vi att du du ska lyckas med din träning och få alla positiva effekter som träning har - men du ska också känna att det är något speciellt med att vara på SATS. Vi vill att du ska känna dig som hemma och som en del av SATS-familjen! Den sociala biten med träning är viktig och därför lägger vi också mycket fokus på utbildning och medlemsfeedback - för vi alltid vill bli lite bättre!

*Undersökningen Health & Happiness Survey 2018 genomfördes i februari-mars 2018. Där svarade totalt 4000 personer över 18 år från Sverige, Norge, Danmark och Finland, och totalt 2000 SATS-medlemmar i Sverige, Norge och Finland. Frågorna handlar om träning och hälsa.