Vi har utrustningen och förutsättningarna du behöver för att enkelt och effektivt träna styrka och kondition på egen hand.

CARDIO

I vår konditionsavdelning finns ett stort utbud av olika konditionsmaskiner såsom löpband, elliptiska maskiner, ergometercyklar etc. Utrustningen håller mycket hög kvalitet och kommer från de ledande tillverkarna av konditionsmaskiner. Maskinerna är bekväma och enkla att använda så att du alltid kan känna dig trygg när du tränar.

PT-ZON

I våra PT-zoner finns mängder av olika träningsredskap (TRX-band, kettlebells, medicinbollar, gummiband, etc.) som du kan använda när du vill, och du kommer att märka att en eller flera av våra personliga tränare tränar med sina kunder där. Om du är osäker på hur du ska använda redskapen och vilken träningseffekt de kan ge, hjälper våra personliga tränare gärna till.

FRIVIKTSOMRÅDE

På våra träningscenter hittar du alltid en välutrustad avdelning för friviktsträning, som vi rekommenderar att du provar på. Här kan du träna hela kroppen på ett mycket effektivt sätt och många upplever att den här typen av träning är både utmanande och motiverande. I den här delen av träningslokalen finns det stora speglar så att du kan se och korrigera din teknik.

STYRKEMASKINER

På alla våra träningscenter finns ett brett utbud av styrketräningsmaskiner från de bästa tillverkarna på marknaden. Många tycker att det är tryggare och bekvämare att träna med maskiner samtidigt som träningen blir effektiv för hela kroppen. När du tränar i maskiner utförs alla rörelser utifrån ett givet mönster, vilket är ett effektivt sätt att öka muskelmassan.

STRETCHING

På våra träningscenter hittar du flera avdelningar som är avsedda för stretching och rörlighetsträning, med underlag som gör att du har det bekvämt när du gör dina övningar.