SATS utmanar nu Carina Berg i en mini-serie där profilen ska träna 50 pass med PT på ett år. Samarbetet är det första som SATS gör med en stor profil och det finns en anledning till att det är just Carina som utmanas.

De senaste fyra åren har Carina Berg, enligt sig själv, haft svårt att hitta träningsmotivationen. Starten på hennes hat/kärleks-relation till SATS går att hitta på profilens plattformar, allt ifrån Instagram till podcast. Hon har bland annat haft utmaningar med att använda QR-koden vid incheckning, hitta rätt omklädningsrum och att få på tightsen åt rätt håll. Vi vill därför ge Carina en extra push för att hjälpa henne att hitta träningsmotivationen – trots sina utmaningar!

– Carina är en folkkär profil och har idag en rolig hat/kärleks-relation till gymmet, som jag tror att många kommer att känna igen sig i och inspireras av, kommenterar Emmy Häggkvist, marknadschef på SATS Sverige.

Efter en global pandemi och nytt år har många som mål att träna mer och komma in i bra vanor. På temat har SATS börjat året med att inleda ett samarbete med Carina Berg. I en mini-serie på parternas sociala medier får tittarna under fem delar följa TV-profilens träningsår 2022. Under året ska Carina träna 50 pass tillsammans med en personlig tränare. Målet är att kunna dra barnen upp för pulkabacken nästa vinter utan att få blodsmak i munnen, men även att bli starkare, piggare och sova bättre!

Med samarbetet hoppas man slå hål på fördomar kring träning, exempelvis hur hårt man måste träna för att märka av resultat i sitt välmående. Samtidigt vill man inspirera fler som känner sig osäkra kring träningen att inse att det kan vara kul och lätt att träna.

– Vi är glada över att Carinas hat-kärlek till gymmet lett till det här samarbetet. För oss är det viktigt att det blir äkta, det blir det verkligen med Carina, och jag tror att många känner igen sig i hennes utmaning, berättar Emmy Häggkvist och fortsätter. – Carina älskar inte att gå till gymmet, men hon vet att hon behöver det för att må bra!