Visste du att du kan köpa PT-klipp till andra medlemmar? Ge personlig träning till någon du älskar! Du köper klippen online och efter köp har du möjlighet att skicka klippen till en annan medlem. Köper du PT-klipp som present får mottagaren även ett gratis provtillfälle med en personlig tränare på köpet!

Ge nyårslöftet en kickstart

Ett PT-paket är den perfekta presenten – till någon som ska komma igång med träning, någon som älskar träning eller någon som vill ha en riktig träningsutmaning! Är du osäker på vad du ska välja? För att göra det ännu enklare har vi satt ihop ett presentpaket med 3 PT60-klipp. Som en bonus inkluderar vi ett extra klipp med en PT Start – ett gratis provtillfälle med en personlig tränare!

Så här ger du PT-klipp som en present

Det går bara att köpa PT-klipp till någon som redan är medlem hos SATS. Du köper PT-klippen online och du får möjlighet att skicka dem till en medlem direkt efter köp. Du kan bara skicka kompletta PT-paket som present, så se till att du inte använder klippen själv. Klicka här om du redan har köpt ett PT-paket som du vill ge som present.