Möt din inre fighter! Martial Arts är SATS egen kamsportsklubb som finns på två gym i Stockholm - SATS SoFo och på SATS Odenplan. Prova på rolig och utmanande Martial Arts-träning med våra specialutbildade instruktörer inom kampsport.

Martial Arts är en kampsportsklubb inom SATS väggar som erbjuder autentisk MA-träning med de bästa instruktörerna. Klubben har skapats under Altan Celik’s ledning och bygger på de tre budorden - disciplin, uthållighet och respekt.

På Martial Arts på SATS erbjuds fem olika pass, MMA, Kickboxing, Striking, Submission Wrestling och MA Circuit. Alla pass leds av instruktörer som är specialutbildade inom MA, i en lokal på SATS SoFo särskilt byggd för kampsport och med all utrustning som sporten kräver.

- Som marknaden efterfrågar levererar vi och erbjuder ett spännande, nytt koncept där vi genom våra höga krav på instruktörer håller förstklassig kvalitet. Vi erbjuder säker träning och både motiverar, instruerar och utmanar våra medlemmar på rätt sätt, säger Linda-Li Wallin, chef för SATS Sverige.

Martial Arts på SATS är framtaget av MA-profilerna Altan Celik och Omar Bouiche, som båda har lång och gedigen erfarenhet inom olika MA-discipliner. Altan Celik har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu och har varit elittränare under många år. Omar Bouiche har fightats professionellt inom MMA och tränar nu vår svenska elit.

- Med MA på SATS kommer du att få uppleva äkta MA-träning i en fantastisk träningsmiljö. Vi ger dig gedigen och ordentlig träning som vässar din teknik, stabiliserar ditt sinne och stärker din kropp, säger Altan Celik, Concept Manager för Martial Arts på SATS.

Läs mer om Martial Arts här