Möt din inre fighter! Martial Arts (MA) är SATS eget kampsportskoncept som finns på två gym i Stockholm – SATS SoFo och SATS Odenplan. Här kan du prova på rolig, utmanande och autentisk Martial Arts-träning med våra specialutbildade instruktörer inom kampsport.

Martial Arts på SATS erbjuder fem olika pass: MMA, Kickboxning, Striking, Submission Wrestling och MA Circuit. Alla pass leds av instruktörer som är specialutbildade inom MA, i lokaler särskilt byggda för kampsport och med all utrustning som sporten kräver.

Med Martial Arts på SATS kommer du att få uppleva äkta MA-träning i en fantastisk träningsmiljö. Vi ger dig gedigen och ordentlig träning som vässar din teknik, stabiliserar ditt sinne och stärker din kropp. För att kunna träna Martial Arts på SATS behöver du ha MA inkluderat i ditt medlemskap. Klicka här för att uppgradera ditt medlemskap.

För att läsa mer om våra olika Martial Arts-klasser eller boka in dig på en klass – klicka här! Vill du prova en MA-klass? MA Circuit är öppen för alla som har gruppträning inkluderat i sitt medlemskap. Om du inte har gruppträning inkluderat i ditt medlemskap kan du alltid använda en kupong i vårt SATS Rewards-program. Det ger dig möjlighet att prova gruppträning gratis. Läs mer om dina förmåner och hitta dina kuponger i SATS-appen.