SATS har ett brett utbud av olika ”Hot-klasser”, d.v.s. klasser i värmestudio, och har samtidigt det största utbudet i Norden. Bara i Sverige finns det 18 SATS-center med värmestudio. Klasserna du kan välja mellan är olika former av Hot Yoga, Hot Pilates, rörlighetsklasser samt fysiskt krävande klasser med fokus på styrka och kondition.

Varmt och svettigt med ”Hot-klasser” på SATS

Våra värmestudior har olika temperaturer och ligger ofta mellan 30 och 40 grader. De flesta salarna har en hög luftfuktighet på upp till 40 %.

Om du tycker om våra yogaklasser och annan gruppträning och samtidigt vill ha en ny utmaning, kan värmeklasser vara något för dig. Värmeklasser kan bidra till att öka din förbränning samt förbättra din uthållighet och rörlighet. Yoga, både i värme och i de vanliga yogasalarna, hjälper också till att minska stress och obalans i kropp och sinne.

Att ta med till klassen

Ta med dig vattenflaska, egen yogamatta och en större handduk att ha ovanpå mattan.

Säkerhetstips

Drick vatten innan, under och efter en Hot-klass.

Avbryt träningen om du känner dig svimfärdig eller illamående. Lämna salen och återhämta dig där det är svalare.

Rådfråga din läkare om det är tryggt för dig att träna i värme om du exempelvis har en hjärt- och lungsjukdom, diabetes eller anorexia, om du tidigare har svimmat utan känd orsak eller om du har intolerans för värme.

Vi rekommenderar inte gravida att träna värmeklasser.

För att läsa mer om våra olika värmeklasser eller boka in dig på en klass – klicka här:

Om du inte har gruppträning inkluderat i ditt medlemskap kan du alltid använda en kupong i vårt SATS Rewards-program. Det ger dig möjlighet att prova gruppträning gratis. Läs mer om dina förmåner och hitta dina kuponger i SATS-appen.