På SATS har vi ett omfattande schema med många olika gruppträningsklasser. Vi har gjort det enkelt för dig att boka in dig på klasser, både via webbplatsen och i appen. För att hitta de gruppträningsklasser som kan vara aktuella för dig kan du filtrera dina sökningar efter gym, veckodag, klockslag, typ av träning och instruktör. Du enkelt kan lagra din sökning för att få snabb tillgång till din vanliga sökning senare. När vi har lärt känna dig och dina favoritpass, kommer appen att ge dig förslag på klasser som liknar de du deltagit i mest tidigare. Vi vill gärna utmana dig att testa nya typer av träning för att du ska hålla motivationen uppe. Kanske hittar du en ny favorit?

Har du satt upp nya träningsmål eller vill du ha hjälp att ta din träning till nästa nivå? Våra personliga tränare finns här för dig som vill ha någon med dig under träningen – en person som motiverar, stöttar och jobbar för att du ska nå dina mål. Boka din första PT-timme direkt i SATS-appen eller på vår hemsida så hjälper vi dig att nå dina mål.

TRÄNINGSSTATISTIK

Vi registrerar alla dina träningsbesök hos oss och du kan själv lägga till de träningspass som du genomför utanför våra center. Testa att sätta personliga mål för dig själv, stora som små. Om du genomförde ett träningspass förra veckan kan du utmana dig själv att genomföra två pass den här veckan. Det är du som själv sätter dina mål - och vi hejar på dig!

Om du har svårt att ta dig iväg till träningen kan du testa att boka in ett träningspass med en vän eftersom det då är större chans att träningen blir av. Nu kan du enkelt bjuda med dig dina vänner till träningen, direkt i appen. Allt du behöver göra är att utmana en vän via inbjudan i appen och när vännen accepterar inbjudan har ni plötsligt gjort upp om att träna ihop! Du kan också motivera dina vänner genom att gilla deras genomförda pass. Inom kort kommer du också kunna lämna kommentarer, diskutera hur gruppträningsklassen var eller tipsa andra om passet. Vi hoppas att du kommer vilja utmana och motivera vänner och familj att träna tillsammans med dig. Tillsammans är vi starka!

*För iPhone kräver appen iOS10 eller senare, för Android stöds Android 4.1 och senare versioner.