HIIT Zone är den ultimata träningsupplevelsen där vi kombinerar nattklubbsatmosfär och HIIT-träning! HIIT står för High Intensity Interval Training och är en populär och effektiv träningsform. Följ med på en träningsfest där nattklubbsljus, musik och coachning från instruktören pushar dig till att ge allt under träningspasset! Välj mellan HIIT Run & Box, HIIT Run & Lift och HIIT Circuit.

Efter att ha analyserat både vårt eget gruppträningsutbud och olika trender inom branschen såg vi möjligheten att kunna erbjuda något helt nytt på den nordiska marknaden. Vi ville utveckla en klass där vi kunde kombinera känslan av att vara på en nattklubb med högintensiv träning och boxningsinslag – resultatet blev HIIT Zone. Speciellt framtagen för och av SATS!

Zonen är utrustad med de senaste Technogym Skillrun löpbanden, Aquabags och annan uppdaterad utrustning såsom kettlebells, plyoboxar, hantlar, slam balls, etc. Zonen är mörk, musiken är hög och ljuset pulserar – du kommer att älska det!

Vi erbjuder tre olika klasser i HIIT Zonen: HIIT Run & Box, HIIT Run & Lift och HIIT Circuit. Alla klasser är tillgängliga i 30 min, 45 min och 60 min format. Let's HIIT it!

HIIT Run & Box

Klassen består av tre olika stationer – maxa pulsen på löpband, pressa gränserna på styrkestationen och släpp loss din inner beast med boxningen!

HIIT Run & Lift

Ett revolutionerande träningspass som kombinerar både puls och styrka i vår specialdesignade HIIT Zone!

HIIT Circuit

Spring, lyft, dra, hoppa – gör dig redo, under det här träningspasset kan allt hända!