Är du redo för en utmaning under ledning av våra erfarna träningscoacher? Build’n Burn är ett koncept som är utvecklat av SATS och ger dig all träning du behöver på 30 eller 45 minuter.

Våra duktiga tränare coachar dig genom ett intensivt men enkelt pass med styrke- och konditionsintervaller där du får träna hela kroppen. Passen genomförs på moderna träningszoner med roddmaskiner, SKILLMILL™-löpband och styrketräningsutrustning såsom TRX och kettlebells. Du kommer snabbt att märka att du är på väg mot resultaten du önskar, såsom bättre kondition, ökad muskelstyrka och maximal kaloriförbränning. Passen utförs till energisk och peppande musik.

Vi erbjuder tre olika Build’n Burn-klasser: Build’n Burn, Build och Build’n Burn Xpress. Build’n Burn är den klassiska varianten som fokuserar både på konditions- och styrketräning. Build har istället mer fokus på styrka medan Build’n Burn Xpress är den korta och effektiva 30-minutersvarianten i Build’n Burn-familjen.

Build’n Burn passar dig som har viss träningsvana, men alla är välkomna och våra coacher finns alltid där för att hjälpa och coacha dig.

För att läsa mer om våra olika Build’n Burn-klasser eller boka in dig på en klass – klicka här:

Om du inte har gruppträning inkluderat i ditt medlemskap kan du alltid använda en kupong i vårt SATS Rewards-program. Det ger dig möjlighet att prova gruppträning gratis. Läs mer om dina förmåner och hitta dina kuponger i SATS-appen.