Information om bokning av gruppträningsklasser.

Bokning

Basic och Flexible tillgång

Du kan boka 7 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Det innebär att du direkt efter avslutad klass kan boka samma klass till nästa vecka. Du kan vara bokad på 6 klasser samtidigt och upp till 3 klasser samma dag.

Premium tillgång

För dig med Premium tillgång eller tillgång till hela vårt utbud kan klasser bokas 14 dagar i förväg. Du kan vara bokad på 14 klasser samtidigt och upp till 3 klasser samma dag.

Nordic tillgång

For dig med Nordic tillgång eller tillgång till hela vårt utbud kan klasser bokas 10 dagar i förväg. Du kan vara bokad på 10 klasser samtidigt och upp till 3 klasser samma dag.

Hämta biljetten

Biljetten kan hämtas ut tidigast 2 timmar och senast 10 minuter innan passet startar. Biljetter som inte hämtats ut delas ut 10 minuter innan passet startar till dem som står på väntelistan. Biljetterna delas ut efter väntelisteprincipen där nr 1 på väntelistan får den första lediga platsen, osv. Kom ihåg att registrera att du kommit på våra bokningsstationer om du står på väntelistan och vill delta i ett pass. 

Väntelista

Om passet är fullbokat kan du gärna registrera dig på väntelistan. Väntelistan uppdateras fortlöpande, och så snart någon avbokar flyttas du upp på listan. Vi skickar en pushavisering (om du har vår app) till dig om du får plats på det aktuella passet.

E-post: Vi ber dig kontrollera att du har angivit rätt e-postadress på sats.se, under ”Mina sidor”/”Mina inställningar”.

Pushavisering: Aktivera pushavisering och få ett meddelande direkt på telefonen när du får plats på ett pass som du har stått på väntelistan för. Pushaviseringar skickas upp till 10 minuter innan passet startar. 

Du har full översikt över din plats på väntelistan via sats.se och SATS-appen. Under "Mina bokningar" visas din plats på väntelistan med en orange symbol och en siffra. I appen får du veta vilket nummer du har på väntelistan under det pass du är bokad på.

Avbokning och bokningsbegränsning

Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till centret. Bokningen görs då via bokningsstationen på centret samma dag som passet startar.

Om du står på väntelistan och går framåt och får plats, räknas det som en saknad avbokning om du inte kommer till passet. Det är viktigt att du checkar in till passet med en gång du kommer till centret, även om du står på väntelistan.

Om du står på väntelistan och får plats närmare än 2 timmar innan klassen startar räknas det inte som en saknad avbokning.

När väntelistan körs är det bara de som registrerat att de infunnit sig till passet som kan få biljett. Om du fortfarande står på väntelistan när den körs men inte har kommit till passet, räknas det inte som saknad avbokning.

Är du på väntelistan med mindre än två timmar kvar till att klassen börjar kan du avboka din plats så att du kan anmäla dig till en annan klass under samma tid.

Har du redan fått plats på klassen du anmält dig till måste du avboka din plats senast två timmar innan klassen börjar.

Du meddelas via app om du får en bokningsbegränsning. 

Kontakt vid bokning och avbokning

Du kan boka/avboka pass via våra appar för iPhone och Android, på sats.se eller i bokningsstationerna på ditt SATS-center. När du väljer att avboka via appen är det viktigt att du bara trycker EN gång på knappen ”Avboka”.