Träna tillsammans med ditt barn med vårt medlemskap SATS Together. Vi har också SATS Youth för ungdomar mellan 15 och 18 år.

11-14 ÅR – SATS TOGETHER

SATS Together är ett medlemskap för barn och ungdomar i åldern 11-14 år. Du som förälder/målsman tecknar medlemskapet för ditt barn som då får möjlighet att träna tillsammans med dig alternativt en av dig godkänd annan vuxen. Medlemskapet kan tecknas från och med den dagen barnet fyller 11. Den dagen barnet fyller 15 år kan denne teckna ett studentmedlemskap med målsmans medgivande. Barnet behöver då inte träna med en vuxen på SATS. Den dag barnet fyller 18 år (myndig ålder) kan valfritt medlemskap tecknas. 

SATS Together är ett medlemskap som säljs med 50 % rabatt på det valda medlemskapets totalpris*. Välkommen in till något av våra gym för att teckna SATS Together!

15-18 ÅR – SATS YOUTH

För ungdomar mellan 15 och 18 år erbjuder vi en rabatt på 20 % på våra ordinarie medlemskap*.

Välkommen in till närmaste gym för mer information eller för att teckna ett SATS Youth-medlemskap.

Som student får du hela 20 % rabatt på alla våra medlemskap.

VARFÖR SKA DU TRÄNA HOS OSS?
  • Stort urval av gym i hela Sverige

  • Sveriges bredaste urval av gruppträning

  • Tillgång till Sveriges bästa personliga tränare

  • Boka träning via mobil, surfplatta eller PC/Mac

  • Statistik  över all din träning via vår app, både på och utanför SATS

  • Vi gör allt för att du ska nå dina mål

* För att få tillgång till rabatten som student behöver du alltid uppvisa en giltig studentdokumentation när du tecknar medlemskapet. Rabatterade medlemsavtal har alltid 12 månaders bindningstid samt att nytt intyg krävs efter dessa 12 månader för fortsatt rabatt. För dig som är under 18 år behöver medlemskapet tecknas på ett av våra gym. En vårdnadshavare måste följa med vid tecknandet av medlemskapet. Vårdnadshavaren måste stå som betalare för medlemskapet.